3 oct. 2012

Fetelor din Control‏

Hey,

As vrea sa le spun celor doua fete (ingenue bystanders la accidentul denumit generic "eu times beers = un eu foarte, foarte beat") de la masa de langa mine, din Control (ce se aflau Vineri 28 Septembrie pe terasa, aproximez undeva pe la ora 12, poate 1 ) ca imi cer scuze, pentru ca au fost puse in prezenta alter-egoului meu imbibat, domnul Jackass.
In circumstante lipsite de atenuanta, sunt cu mult mai sarmant si in mod sigur cu mult mai galant. Sunt convins ca nu am avut nici inteligenta, nici galanta sa ma prezint si nici sa va spun ceva interesant si apoi sa ma dispersez in noapte. Sincer sa fiu regret etern a doua zi, de ce nu l-am lasat acasa pe egoul "trebuia sa ma opresc dupa a-3a bere" a.k.a "drunk Rhys Ifans ego" (devine domnul Jackass, abia pe la a 5-a bere)...dar fara el nu ar fi atat de interesante weekend-urile mele. 
Sper sa am ocazia sa ne reintalnim accidental, pe undeva prin Bucuresti, timp de o nano-secunda, cat sa va complimentez intr-un mod aparent trecator, pentru ceva aparent neobservat si apoi sa va urez o seara buna si sa imi vad de drum. So, fetelor din Control, de la masa de langa:

O seara/zi cat mai buna,

Dr. Jekyll

2 comentarii: