12 sept. 2012

Calda si rece


Nu am cunoscut niciodata un om care trece prin stari calde si reci atat de repede ca tine, nu stiu sa scriu, nu am scris niciodata unei fete, dar tu ai fost o cometa care m-a lovit din plin ( cometa- alte comparatii erau de prisos, este plin blogul de dulcegarii).
Cand o sa citesti asta, probabil o sa fii plecata deja. M-ai sufocat, si nu pentru ca mi-ai fost prea mult alaturi, ci pentru ca te vedeam putin si apoi ma sufocam, si acum probabil sunt undeva acasa sufocandu-ma de nodul din gat pe care il lasi de fiecare data cand pleci.Nu fii suparata, te astept, si o sa ne revedem, si sunt sigura ca o sa fiu mereu indragostita de tine, SI daca te uit stiu ca o sa vii din nou SI o sa ma topesti, SI apoi o sa ma ingheti, pentru ca asa esti tu calda SI rece, apoi o sa revin, o sa te iubesc SI o sa ma iubesti si dupa trebuie sa pleci, SI o sa ma sufoc SI cine stie cand DRACU o sa vin DE TOT la tine, si o sa te sperii si nu o sa ma mai iubesti.
Dar pana atunci, o sa te astept mereu la aeroport, intarziata si in verde ( intarziata, pentru ca oglinda o sa fie mereu severa cu mine, cand vine vorba de TINE). „Stai cuminte”  :)

A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu