23 apr. 2010

Arsura de tigara de pe rochia neagra

In seara aceea aflasem ca am intrat la facultate. Aflarea vestii ma facea sa radiez iar vara petrecuta departe de distractie facea din acea seara oportunitatea perfecta pentru a-mi pune in valoare feminitatea. Mica rochie neagra cu bretele era perfecta.

Simteam ca plutesc atunci cand am coborat scarile din club A. Acolo era el. Parca ma astepta. Primul lucru de care m-am lovit cand am intrat a fost privirea lui. Ochii aceia adanci, privirea atat de intensa m-au facut sa incremenesc si sa ma pierd. Am ramas amandoi nemiscati si parca hipnotizati privindu-ne si parca totul in jurul nostru devenise fluid si numai acel contact vizual avea consistenta. Nu stiu cat a durat aceasta privire dar mie mi s-a parut ca in acele momente am spus, am inteles, am daruit si am primit TOTUL unul de la celalalt.

Ceva ma atragea inspre el, o forta fara voia mea ma facea sa pasesc incet in directia lui.Si linia care unea ochii nostri devenea din ce in ce mai scurta pana cand aproape mi s-a atins umarul stang de bratul lui strang.In secunda acelei apropieri cineva m-a strigat si a rupt cordonul magic pe care il creasera ochii lui; am auzit din nou zumzetul clubului, am vazut din nou toti oamenii din jur, am putut sa ma misc din nou constient si am trecut pe langa el, lasandu-l in urma...

Eram atat de naucita cand am ajuns la prietenii mei incat nu am observat punctul incandescent care stralucea pe rochia mea neagra in dreptul inimii. In smucitura mea de a ma rupe din privirea subjugatoare ma atinsesem cu sanul stang de varful tigarii lui. M-am intors sa ma uit dupa el. Nu mai era.

Au trecut 10 ani, nu am mai avut niciodata Totul ca in secundele acelea si doar mica arsura de pe rochia mica neagra sta dovada ca acel barbat, acei ochi, nu au fost doar in imaginatia mea.

Rizi

Un comentariu:

  1. :) Cat de frumos! :) Sper sa te citeasca si sa va reintalniti! Momente ca acestea merita sa se materializeze.

    RăspundețiȘtergere