5 apr. 2010

Fata cu parul strans in coada din Cismigiu

ne intalnim aproximativ o data pe saptamana in cismigiu, in weekend. eu cu prietenii, tu cu copilasul de 1 an cred, ca abia incepe sa mearga, si cu mama copilului.

tu esti mereu in tonuri de gri si bleumarin, ultima data aveai un trenci si tenisi gri. esti brunet, cu parul lasat un pic lung si nepieptanat. hainele sunt mereu mototolite, de parca ai dormit imbracat.

in timp ce ea sta deoparte pe banca si fumeaza, tu te tii dupa copil si te uiti lung la mine. primele dati nu stiam ce sa fac si unde sa ma uit, dar acu m-am obisnuit si stam sa ne uitam unul dupa altul fara nici macar sa incercam sa fim discreti.

recunosc, esti un mister din ce in ce mai mare pentru mine. incep sa am dubii ca e al tau copilul. tipa cu care esti pare un pic cretinuta. se imbraca de parca e cu totul din alt film, e cu tocuri cui in parc, de multe ori sta pe banca si da din picioare ca un copil handicapat.

o sa-mi spui vreodata de ce te uiti cu atata disperare dupa mine? daca ai facut un copil cu aia si cum ai reusit sa faci prostia asta? si acum ce faci, te uiti prin parcuri dupa cineva care sa te salveze?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu