10 iun. 2012

...de fiecare data cand te vad inima imi bate mai tare...

Te-am vazut prima oara inconjurata de oameni intr-un loc foarte frumos. Desi erau foarte multe femei in spatiul respectiv, tu ai fost cea care mi-a atras privirea. Prima oara cand ne-am intersectat drumul mi-ai zambit, as fi vrut sa-ti raspund dar nu am reusit.

A doua oara am reusit sa vorbesc cu tine. S-a intamplat atunci cand tu ai avut un atelier de gatit chestii bune si dulci. A fost foarte distractiv cand am realizat ca eram 4-5 barbati in jurul tau intr-o bucatarie foarte mica.

La un anumit moment ti-am dat add pe messenger si am inceput sa vorbim. A venit un moment cand te-am invitat in oras si nu ai venit. Te-am asteptat la statuia lui Carol I mult, te-am asteptat cum nu am mai asteptat de mult o femeie.

Am iesit o singura data si a fost ceva foarte frumos. Mi-a placut mult de tine, mi-a placut ca esti sportiva, mi-a placut ca faci cu pasiune un lucru, mi-a placut ca mi-ai vorbit despre tine. Mi-ai povestit despre un vis al tau…….Imi pare rau ca nu am vorbit mai mult despre mine……..

Era frig cand ne-am despartit in statia de autobuz iar inima mi-a batut mai tare atunci cand te-am sarutat.

La un anumit moment mi-ai spus ca nu vrei sa se intample nimic intre noi. Nu mi-a fost bine dar am acceptat.

Peste un timp am vrut sa-ti fac o surpriza, sa te scot in oras la cina direct de la munca. Am fost si am cumparat o rochie de seara si niste pantofi eleganti, am pus cutiile in portbagaj,  m-am suit in masina si am ajuns in fata cladirii unde lucrezi, te-am sunat dar nu ai mai raspuns……….

Nu mai vorbim acum dar de fiecare data cand te vad inima imi bate mai tare.  

Un om.

2 comentarii: