11 apr. 2012

Pentru Silviu

Te-am cunoscut cand aveam 12 ani, cand nu stiam ce e viata, eram cruduta si cam uratica. Nici tu nu erai cine stie ce.. dar te-am tinut minte. Toti anii astia am asteptat un raspuns de la tine, as vrea sa mi te aduci aminte. M-am pierdut in ochii tai albastrii... pur si simplu, ce ai tu atat de special si nu au ceilalti baieti cu care am incercat sa mi te scot din cap ? Inima mea..
Dupa atatia ani , eu m-am schimbat.. pe cand tu, tot acelasi ai ramas. Iti multumesc, Doamne. Roata s-a intors si la mine , Mi se atrage atentia ca nu te bag in seama, ca nu iti acord o sansa... Tu mi-ai dat toate astea ? Crezi ca ai merita... ? Chiar si dupa tot ce s-a intamplat... Eu te pastrez in inima mea, chiar si rupta, am sa imi aduc aminte de tine si am sa rad. Am fost copiii dragostei.

Iti scriu poezii de cateva luni... Sunt chiar reusite. Pacat ca nu vei mai avea sansa sa ma redescoperi. Nu iti mai dau satisfactia asta.

5 comentarii:

  1. noi spunem ca daca inca ii scrii poezii, ai putea sa-i mai dai o sansa. o sa te simti mai bine. sau il scoti din minte sau poate, cine stie, chiar o sa ai o surpriza placuta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei nu am noroc. Imi innec amarul in site'ul asta, poate nu sunt singura... Eu am toti anii inainte , dar nu pentru el.

      Ștergere
    2. in cazul asta, pronosticam: cine nu are noroc in dragoste, va avea noroc in poezie. :)

      Ștergere
    3. Ma simt bine cand cineva imi este alaturi, desi nu am cea mai vaga idee cine este. Va datorez o zi de liniste. :)

      Ștergere