4 nov. 2012

Nu reusesc sa te uit !‏

      Nici nu mai stiu de cat timp nu am mai vorbit si nici macar de ce scriu asta ... aici. Am luat o decizie crezand ca asa o sa fie mai bine pentru tine, mi`a fost frica de fericire. Cred. Cel mai mult ma doare ca nu am apucat sa intalnesc persoana cu care am vorbit enorm de mult, despre orice, chiar daca nu trebuia sa o facem in modul ala.  Mi-ai promis ca putem fi prieteni, ca ne putem intalni macar 5 minute. Si te`am crezut, nu aveam motive sa nu o fac ... ai dat dovada de o rabdare incredibila in ceea ce ma priveste. Dar cred ca intr-o zi ai obosit si tu si de atunci tacere. Tacerea asta ma omoara, putin cate putin in fiecare zi, nu stiu ce sa fac si daca mai poate facut ceva, ma amagesc singur cu gandul ca si tu mai te gandesti la mine. 
   Am tot stat sa ma gandesc la ce ar putea reprezenta o metoda de a termina mesajul asta dar nu reusesc. Asa sunt eu, nu duc lucrurile pana la capat.

2 comentarii:

  1. Au trecut aproape 6 luni de cand prietenul meu s-a despartit de mine..si eu i-am promis ca o sa ne mai vedem, ca putem sa fim prieteni. Am incetat sa mai vorbesc cu el din momentul acela pentru ca m-ar fi durut prea tare sa mai fiu prietena cu el. Asta nu inseamna ca nu ma gandesc la el in fiecare zi. Il iubesc si acum la fel de mult ca acum 6 luni. Nu trece zi in care sa nu-mi doresc sa se intoarca la mine..
    Nu pierde timpul... Iti spun sigur ca si ea simte la fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos.... cunosc si eu pe cineva care nu duce lucrurile pana la capat,si care probabil a luat o decizie a mutului tot pentru binele meu,cu care am discutat aiureli ca sa nu descoperim poate amandoi lucruri de care ne era frica,la noi e prea tarziu daca exista sau a existat vreodata si pentru el vreun "noi" sau am fost doar o joaca pentru x.... mi-as fi dorit un mesaj ca al tau de la el sa stiu ca totusi se gandeste la mine chiar daca ma ignora .... sti ce iti zic eu nu fi bou ca boul despre care vorbesc eu nu alege tu pentru crezand ca ii va fi mai bine,poate sunteti facuti sa fiti impreuna tacerea doare cand nu este pusa acolo de catre amandoi si doar unul decide sa fie tacere completa... mie mi-e dor de el, sa vorbesc cu el si ma doare pentru ca nu am voie sa ma gandesc la el,dar mai mult o fac si fierb ca e cu alta... si in fine....... nu alege tu pentru ea....... nu o ignora daca vreodata iti scrie. Sti ce greu ne vine sa revenim cu mesaje dupa fiecare zi cand primim ignor total nu avem raspuns ce greu este sa formulam o propozitie cu speranta ca poate va raspunde... ?!?!?! habar nu aveti voi barbati....nu mai continui ca iar deschid porti ce trebuie sa stea inchise...

    RăspundețiȘtergere