15 nov. 2012

Imi amintesc de tine, barbos frumos pt care eu am fost o "prima vedere".

Imi amintesc amuzata de reticenta mea badarana cand m-ai contactat in mediul virtual - ah, cum va avea sa se schimbe asta dupa ce am avut si eu "o prima vedere a ta" la acel concert. M-ai dat fiinta peste cap, m-ai facut sa-mi clocoteasca sangele, m-ai alienat de alt suflet care ma iubea - TU, amic cu beneficii gone wrong.
Imi amintesc ca ti-am scris acum aproape 2 ani aceasta delirare intr-un acces de (confuza) indragostire:

"Scrisoarea asta este despre ideea mea de <a disparea>, de <a inchide cercul dupa concertul X> si toate echivalentele pe care le-am mai spus, dar nu mi le mai amintesc.

 Sunt confuza in ceea ce te priveste. In mod normal nu ar trebui sa caut si sa cer explicatii, m-am bagat singura in asta si am cam stiut in principiu la ce sa ma astept. Insa, niciodata, dar niciodata (yes, it’s a warning, women are capable of doing everything [or at least I am] in order to achieve their goals) sa nu crezi pe bune o femeie care iti spune <ok, but I JUST want to be friends with benefits with you, I swear> because that’s just so science fiction.
Partea pozitiva a problemei este ca inca eu sunt cu picioarele pe pamant si cu inima in piept  {nota din prezent: nu, nu eram!} (ce-i drept incep sa dau erori, but this will be analyzed later on), si de accea vreau sa ma lamuresc, pana nu ma dezintegrez. Am ales metoda scrisului, mai buna decat sa ma balbai sau sa ma pierd conversational (asa cum am patit saptamana trecuta miercuri) {nota din prezent: pentru ca esti (sau cel putin erai) maestrul absolut al devierii subiectului}.
 Si de-amu incolo sper sa fiu cerebral enough to explain my issue at its best.
 Problema mea e ca te porti prea frumos cu mine, in momentele noastre de <interactiune>, si lucrul asta nu il inteleg. Perceptia mea asupra one night stand-ului/ benefits-urilor, asupra interactiunilor de natura amoroasa intre persoane care nu se iubesc simt nimic unul pentru celalalt era de natura mai rece. Tu fiind prima mea experienta <extrasenzoriala> m-as fi asteptat la mult mai putin, la ceva de genul <now we do it, then you get the hell out of here, and see you some other ocasion> + beer meet. Insa nu a fost asa, which shocked me, lumea ar avea nevoie de mai multe exemplare de barbati de genul tau {nota din prezent: nu, nu ar avea nevoie}. Ma simt mult mai <iubita>, apreciata, you_name_it, only in those particular moments, decat m-am simtit cu X, care cica ma iubea de nu mai putea. Pot sa zic ca te apropii cam mult de ceea ce am experimentat cu Y, and that’s scary (again, ma refer stict la modul de desfasurare al intimitatilor…). Sunt uimita de faptul ca poti sa tratezi astfel o femeie pentru care nu simti nimic, and the thought of  <what woulud’ve been if he really cared> imi provoaca erori. Nu stiu daca iti amintesti, dar pe la inceput cand probabil <ma vanai> ti-am zis ca nu ma pot orizontaliza fara sa simt. Which I do, but not that way yet, lucru care ma surprinde, I should’ve cracked already (but I guess that’s good for me, nu mai pot fi <doborata> atat de usor) {nota din prezent: asa se mint femeile pe ele} . E logic ca tin la tine, cateodata erorile = ma ia cu puls accelerat cand ma mai gandesc la tine, insa trece si se stinge in secunda in care te vad (which is weird, ar terbui sa se agraveze). Te-as pupa tot, te-as sufoca intr-un bear hug, n-o sa mint, era de asteptat, mor femeile dupa tine de parca ai avea SIDA, nu ? :P. Dar imi face bine asta, spun sincer, and I thank you for letting me discharge my <demons>. Filozofia ta este alta, stiu, dar eu daca nu simt, nu sunt om - fuck the cerebral. Daca ma voi indragosti (in that way) I’ll live with it (sa iubesti pe cineva nu implica neaparat reciprocitate, right?), si la un moment dat daca ar fi sa imi fie rau, ma voi retrage {nota din prezent: nu m-am retras, prostuta de mine}. De aceea vreau sa te rog sa te porti cu mine cat mai natural, asa cum simti tu, sa nu incerci sa ma menajezi de teama ca ma ranesti, ca nu merge, it’s even worse and annoying. Rugamintea asta vine si cu un request : sa te gandesti bine, si sa imi spui exact (daca poti) cum ma vezi, care este perceptia ta asupra mea, daca simti ceva, ca sa stiu cum sa interpretez lucrurile de acum inainte si cum sa ma port. Ofer sinceritate (orice schimbare emotionala la mine va fi anuntata) {nota din prezent: nicio schimbare emotionala nu a fost anuntata} insa cer acelasi lucru in schimb.
  Si parca ar mai fi atatea lucruri de zis, despre cum eu nu sunt vulgara and I’m far beyond what you’re able to see, despre cum o relatie se poate construi - nu doar apare persoana Z si spui “asta-i frate“ , dar deja m-am cam pierdut si nu mai pot gandi. Poate in episodul urmator."

Si daca nu erai tu, poate ca as fi ramas inca un copil naiv. Si nici nu ar fi fost atata suferinta in sufletul meu si al lui Y. Sper sa iti gasesti calea si sa iti deschizi inima, fiindca pentru mine esti un autist emotional. Te anunt ca m-am regasit cu Y si suntem fericiti.

I.


 

Un comentariu: