29 mai 2012

Se vedea de la o posta ca-ti place de mori de ea‏

La Dristor, dupa anuntul cu "atentie se inchid usile" ai intrat grabit in metrou.
Te uitai dupa cineva printre usi, si cand metroul a plecat, o urmareai cu privirea. Am dedus ca era o gagica, dupa cum zambeai cand te-ai intors cu fata spre mine si te-ai asezat. Pentru cateva secunde te-am privit cum visai cu ochii deschisi si zambeai din suflet. Parca iti si vedeam fluturii din stomac, desi aia am inteles ca sunt invizibili. Te-ai prins ca ma uit insistent (dar era admirativ, sa stii) si ai incercat sa-ti maschezi putin din fericire. Ti-ai pus castile care atarnau pe umeri, la loc in urechi si ai inceput sa bati din picior pe stiu-io-ce muzica. Parea ca asculti muzica buna, dar asta are legatura probabil si cu ce erai imbracat, sau cu atitudinea ta, care imi placea. Asa, cu totul. Apoi ti-a sunat telefonul. Ti-am citit pe buze (pt ca si eu aveam muzica in urechi) ca ai zis, nezambind, ca ajungi in 5 min. Apoi brusc, uitandu-te la telefon, ai inceput sa zambesti cu gura pana la urechi, si cand te-ai prins - iar - ca nu-mi luam ochii de la tine, ai inceput sa-ti musti buzele ca sa mai amortizezi din zambet, continuand sa-i raspunzi la sms. Nu prea ti-a iesit. M-am prins, si eu, si toti calatorii care te-au zarit ca esti lesinat dupa ea. A fost frumos sa vad un barbat senzibilizat de o gagica.
Ai coborat la Nicolae Teclu, unde am coborat si eu. Inainte sa se deschida usile ti-ai scos legitimatia cu care probabil pontezi la munca, si am vazut doar ca lucrezi la Policolor. N-am reusit sa vad si cum te cheama. Mi-a parut rau, pentru ca sigur te-as fi cautat pe FB sa-ti scriu asta. Asa, doar ca sa stii ce frumos arati indragostit. :)

2 comentarii:

  1. ani de liceu cu emotii la romana, daca te supara comentariul poti sa-l stergi io nu ma supar dar ce e ala FB mai exact?

    RăspundețiȘtergere
  2. FB, prescurtarea de la FaceBook, este o retea de socializare :)
    vezi aici ---> http://www.webopedia.com/TERM/F/Facebook.html

    RăspundețiȘtergere