21 feb. 2013

cinema

Te-ai suparat cand am mers cu amicul acela la film (ca si cum am fi mers numai noi doi), ai comentat, ai cerut detalii, dar sa ma inviti tu pe mine nici nu te-ai gandit. Iar de Valentine's Day ai iesit cu tipa aia la film.

Nu stiu, cred ca ar fi trebuit sa-si spun ce aveam de spus, acum s-ar putea sa fie deja prea tarziu.

Handbalistului peninsular

Era august 2012, prima zi de Peninsula. Targu mures , in fata la bungee-jumping. Eu eram cu o prietena cand ai venit sa ma intrebi daca vreau sa ma ajung undeva si nu ma descurc (sau cam asa ceva). Chiar daca eram confuza, am reusit sa spun ca nu, apoi te-am intrebat daca esti de la organizare, ai ras si mi-ai zis ca ai venit pentru prima oara. Mi-ai zis ca esti handbalist.
 Cred ca am vorbit vreo 10 minute numai lucruri banale si dragute. Sincer, nu iti mai retin numele, dar aveai un zambet frumos tare si erai charismatic. Poate am parut ciudata , poate te-am facut sa te simti prost pentru ca evitam sa te privesc drept in ochi, insa mi-era rusine.Parca deja ne stiam de ceva vreme , iar asta ma facea sa ma simt ca si cum nu as mai avea nimic interesant sa-ti spun. Apoi m-a luat repede prietena mea sa mergem nu mai stiu unde. Ti-am spus in fuga ca trebuie sa plec - nu mai stiu ce ai spus, eram deja bulversata. Am regretat ca am plecat asa.... Dupa vreo 5-10 minute, am reusit sa ma intorc acolo si nu mai erai, te-am cautat si la Miert (de unde ai venit) si nici urma de tine...Da, stiu, a trecut mult timp.Vreau doar sa zic ca-mi pare rau ca te-am lasat singur acolo si mi-ar placea sa mai vorbim despre lucruri banale. :)
Trei petreceri pe luna? Of, mi-ai spus tu ca nu esti genul care sa se sarute cu fete doar de fun pe la petreceri, dar ai grija. Nu-mi place colega aia a ta. Nu stiu daca mai e cuplata cu tipul ala, dar in orice caz, sper sa te tii departe de ea.

Siiii, inca o chestie. E vina mea. Ca nu ti-am spus. Ca iar am ratat sansa de a-ti spune. Chiar daca ma refuzai, ai fi stiut ca cineva e acolo si te iubeste. Dar, nah, acum cand sa mai prind ocazia? La 50 de ani? Cand o sa-ti spun ca, hei, in liceu am fost prieteni buni, ne-am imbratisat de vreo 40 de ori si eu te pupam tot timpul pe obraz si te-am tinut de brat o data...
"Ne-am vazut in 335 putin mai devreme (in jur de 7 pm, 25 ianuarie). Sunt fata in geaca bleumarin si parul wavy. Mi-ai atras atentia de cum am urcat in autobuz, la Piata Iancului, dar m-am simtit intimidata si m-am asezat pe culoar, cu spatele la tine.
M-am tot gandit cum sa fac sa te mai vad si, pe la Soseaua Iancului, am incercat sa vin mai aproape, dar nu aveam spatiu suficient. Probabil aratam foarte ratacita.
Am coborat amandoi la Pictor Harlescu, insa am mers in directii diferite.

Chestia amuzanta e ca nu imi amintesc foarte bine cum aratai, dar cred ca esti blond si cret si ai niste ochi tare frumosi! Si, dupa cum probabil ti-ai dat seama in caz ca mesajul asta a ajuns la tine, chiar mi-ar placea sa te mai vad. :)

PS: Cineva m-a convins sa-ti las adresa: alexandragmocanu@gmail.com"