15 ian. 2013

In seara asta (12 ian.) eram cu o prietena la unirii sus la restaurante si asteptam liftul. Cand a venit, am vazut-o pe prietena mea si pe un tip intrand in acelasi timp pe usa, ba chiar s-au opintit un pic sa intre amandoi. Tipul era cu o fata. Cand am intrat si eu in lift am facut-o pe desteapta si m-am luat de el, i-am zis "nu m-am putut abtine sa nu observ ce politicos esti, ai vazut ca intra o fata si te-ai imbulzit repede". tipul a fost surprins, iar prietena mea a zis ca el n-a vazut-o, ca s-au grabit amandoi sa intre ca se inchideau usile, ca n-a gresit ala cu nimic. am ramas fara replica si n-am mai spus nimic. la coborare, tipul ne-a facut semn sa o luam noi doua inainte.

ei, ideea e ca imi pare f rau ca am facut-o pe desteapta - trebuia sa-mi tin gura. poate fata cu care era tipul era cu prietena lui si l-am pus intr-o situatie naspa. si oricum nu era un golan, a fost finut, cred ca realmente n-a vazut-o pe prietena mea. am coborat la metrou si m-am plimbat pe tot peronul intr-o incercare disperata sa-i regasesc, sa ii zic ca imi pare rau ca am fost rautacioasa, ca prietena mea  a fost operata la coloana si de-aia m-am speriat... 

in fine, ma simt prost, trebuia sa-m tin gura. daca citesti mesajul asta vreodata, tipule de la unirii din lift, sa stii ca imi pare rau ca m-am luat de tine.
Tipul pe role de pe Soldat Ilie Mihai, sa-i spunem. Tocmai parcase tata masina si ma dadeam jos cand l-am vazut trecand cu rolele prin fata parcarii. In timp ce cobaram m-am uitat la el iar el in treacat se uita la mine. A luat-o in directia in care urma sa merg si eu, inspre scara blocului unde locuiesc. Dupa ce a trecut de scara blocului s-a oprit si a luat-o inapoi, venind inspre mine. Initial nu m-am uitat in ochii lui ci la role gandindu-ma ca e smecher ca merge cu ele cand inca mai sunt portiuni cu zapada si gheata pe asfalt. Totusi, cand s-a apropiat m-am uitat iar el se uita la mine si zambea. Am facut dreapta, cum s-ar zice, dand sa intru in bloc. Uitandu-ma dupa el cu coada ochiului am vazut ca se oprise in parcare si se uita dupa mine. Am intrat in bloc zicandu-i mamei ca tipul acela se uita la mine si fac cuceriri chiar fara sa vreau. Nu stiu de ce, dar ceva m-a intrigat la el. Nu am vorbit cu el sau asa caci eram cu ai mei si mi s-ar fi parut ciudat. Dupa ce-am intrat in apartament m-am uitat vreo 15 minute pe geam, sperand ca mai trece si-i voi striga ceva interesant care sa-l faca sa se intoarca si sa ma vada..stau la parter deci nu ar fi fost asa greu sa ma auda sau vada. Apoi am iesit afara si m-am plimbat putin prin cartier... nici urma de tipul pe role.