31 mai 2012

Te-am sunat si n-ai raspuns!

Te-am vazut langa parcul icoanei , pe partea cu teatrul, eu eram cu o prietena la parcul de copii, dar n-am putut sa plec ca aveam grija de micuti...te-am sunat bucuroasa dar m-am dezumflat rapid cand am vazut cum te uiti la telefon si inchizi. Erai pe fuga? Nu vrei sa mai vorbesti cu mine? Nu inteleg nimic...
Eu stii ca nu sunt genul sa sun de doua ori, asa ca e randul tau acum...
Bizar, oricum!

nu-i la prima vedere

dar uitasem, dupa atata timp de ce ma indragostisem de tine. si te-am vazut cum alergi pe trecerea de pietoni vorbind la telefon si m-a pocnit mai rau ca prima data.
in atata timp, uitasem si cat de frumoasa esti si cat de tare imi dai totul peste cap cand te vad.
uitasem si cum eram eu cand te stiam.
mama mama cum m-ai ravasit fara macar sa ma vezi, fara macar sa te opresc sa te vad mai bine.

dupa 4 ani,
andrei

30 mai 2012

leu

imi place sa citesc horoscopul la zodia ta.
cateodata imi zice mai multe despre tine decat imi zici tu.

stiu sigur ca e o cititoare a blogului‏

Vreau doar sa iti spun ca imi pare rau ca nu prea mai vorbim. Cel putin 
nu la fel cum o faceam inainte. Seara ma culcam gandindu-ma ca mai am 
putin pana ne vom intalni, iar dimineata nu stiam cum sa ajung mai 
repede la scoala sa te gasesc acolo unde erai mereu... in fiecare pauza, 
in tribune, si ma asteptai. Am facut asta luni intregi, pauza de pauza, 
noi doi. Si iti jur ca au fost cele mai misto pauze din viata mea si iti 
multumesc,
 atat!

29 mai 2012

Se vedea de la o posta ca-ti place de mori de ea‏

La Dristor, dupa anuntul cu "atentie se inchid usile" ai intrat grabit in metrou.
Te uitai dupa cineva printre usi, si cand metroul a plecat, o urmareai cu privirea. Am dedus ca era o gagica, dupa cum zambeai cand te-ai intors cu fata spre mine si te-ai asezat. Pentru cateva secunde te-am privit cum visai cu ochii deschisi si zambeai din suflet. Parca iti si vedeam fluturii din stomac, desi aia am inteles ca sunt invizibili. Te-ai prins ca ma uit insistent (dar era admirativ, sa stii) si ai incercat sa-ti maschezi putin din fericire. Ti-ai pus castile care atarnau pe umeri, la loc in urechi si ai inceput sa bati din picior pe stiu-io-ce muzica. Parea ca asculti muzica buna, dar asta are legatura probabil si cu ce erai imbracat, sau cu atitudinea ta, care imi placea. Asa, cu totul. Apoi ti-a sunat telefonul. Ti-am citit pe buze (pt ca si eu aveam muzica in urechi) ca ai zis, nezambind, ca ajungi in 5 min. Apoi brusc, uitandu-te la telefon, ai inceput sa zambesti cu gura pana la urechi, si cand te-ai prins - iar - ca nu-mi luam ochii de la tine, ai inceput sa-ti musti buzele ca sa mai amortizezi din zambet, continuand sa-i raspunzi la sms. Nu prea ti-a iesit. M-am prins, si eu, si toti calatorii care te-au zarit ca esti lesinat dupa ea. A fost frumos sa vad un barbat senzibilizat de o gagica.
Ai coborat la Nicolae Teclu, unde am coborat si eu. Inainte sa se deschida usile ti-ai scos legitimatia cu care probabil pontezi la munca, si am vazut doar ca lucrezi la Policolor. N-am reusit sa vad si cum te cheama. Mi-a parut rau, pentru ca sigur te-as fi cautat pe FB sa-ti scriu asta. Asa, doar ca sa stii ce frumos arati indragostit. :)

25 mai 2012

M-ai facut sa ma simt frumoasa

prin iulie anul trecut, în braşov. 
aveam o zi proastă. de fapt aveam o zi foarte proastă. am ieşit din casă să mă duc până la magazin. aveam ochii roşii de la plâns şi nu-mi doream decât să nu mă întâlnesc cu nimeni cunoscut. şi te-am văzut pe tine. la câţiva paşi de casa mea... făceai poze. tot ce-mi mai amintesc despre tine în afară de asta e că erai brunet. şi-aveai parcă un tricou alb. am trecut pe lângă tine şi-am zâmbit. după câţiva paşi m-am întors să te mai văd o dată. stăteai în acelaşi loc. mă fotografiai. am început să râd şi m-am înroşit instant. cred c-ai râs şi tu. am grăbit dup-aia paşii... nu ştiu de ce. m-am întors după cinci minute, dar deja plecasei. tare rău mi-a părut. 
ţin să-ţi spun c-am bătut deviantart-ul în lung şi-n lat după poza aia şi nimic. în ziua aia chiar am scris pe blogul meu sperând c-o să dau de tine. nimic. probabil şi după postul ăsta tot nimic o să fie. dar tare-aş vrea să ştii că-n ziua aia de iulie mi-ai făcut viaţa mai frumoasă. şi m-ai făcut să mă simt frumoasă.

Fara tine

Ştii, îţi scriam acum ceva vreme că adorm şi mă trezesc privindu-ţi buzele. Deşi nu te recunoşteam în dimineaţa aceea - atunci, când ţi-am scris - te iubeam.
Şi acum o fac. Doar că adorm şi mă trezesc altfel. Fără tine.

Îmi lipseşti. Nu ne-am mai văzut de mult pentru prima oară. Dar recunosc că mi-ar plăcea s-o facem... în fiecare secundă.
Ştii doar că eşti slăbiciunea mea.

Oana

20 mai 2012

Poate ai vrut sa-ti iei la revedere

N-o sa pricep niciodata de ce m-ai imbratisat in miercurea aia, cand ne-am intalnit intamplator si tu te pregateai sa-ti aprinzi tigara, dar eu ti-am facut cu mana si tu te-ai oprit si ai venit la mine. Apoi am vorbit putin si m-ai imbratisat brusc. Niciodata nu mai facusesi asta. Intodeauna eu te imbratisam. INTOTDEAUNA. A fost asa de bine, numai ca... atunci a fost ultima data cand te-am vazut.

17 mai 2012

Baiatului cu tricou gri

Baiatului cu tricou gri cu mickey mouse aproape sters: te-am vazut ieri grabindu-te prin ploaie la metrou, la aurel vlaicu, incercai sa prinzi din urma o fata, cred. Esti asa de dragalas, eu te-as astepta, nu as fugi de tine.

Fata cu trench rosu.

14 mai 2012

"You Just Are"

Am devenit cliseul ala de care mereu ma feream..persoana aia care are fluturi in stomac si nu poate sa-si ia gandul de la tine,dar cel mai rau e ca sunt prea lasa sa recunosc ca ai avut dreptate,nu ti-am zis-o niciodata dar tot ce imi ziceai ca simti pentru mine,toate acele vorbe frumoase..ganduri,acelasi lucru simteam si eu,dar nu iti puteam zice,sunt prea de piatra,si tu..tu ai fost prea direct,prea sincer,prea perfect.Stiu ca nu o sa citesti asta niciodata,pentru tine o sa raman persoana aia lasa care a preferat sa nu fie un cliseu frumos,sa fie un cliseu banal.Dar ghici ce?Acum as vrea sa fiu un cliseu,sa nu simt golul asta permanent in stomac si sa nu scriu asta. Da,stiu..ma contrazic,ori simt fluturi ori un gol?Nici eu nu mai stiu.
Apropo,nu e o scrisoare,doar tu te pricepi la scrisori..e doar o constatare,am realizat ca am gresit,dar nici acum nu stiu daca as proceda diferit,si ce e mai trist e ca nu voi face niciodata primul pas,vor ramane semne de intrebare si prea putine raspunsuri.
Tu intelegi ce zic?Nici eu..maine nu cred ca mai are sens,dar azi,acum..tot ce zic are sens.
Sper sa realizezi ca esti tanar,viata nu se termina cu mine,si sfatul pe care ti-l dau vreau sa-l urmez si eu.Nu uita,in viata exista multe tipuri de iubire,a noastra a fost una care nici nu s-a nascut bine ca a si murit.Ce cliseu sunt..m-am uitat la prea multe telenovele,dar macar aia din telenovele au curajul sa spuna ce simt fara sa se simta stanjeniti de consecintele faptelor sau vorbelor.
Ce sa-ti mai zic..am atat de multe de spus,dar am impresia ca tu deja ai uitat,si poate asta e razbunarea ta,faptul ca eu nu am uitat..ce rau esti,te razbuni pe mine fara sa realizezi.

P.S.:Nu te mai intreba daca ce am scris aici e pentru tine,doar ma cunosti,eu nu as spune niciodata ce simt,deci nu e pentru tine,ti-as zice ceva caracteristic mie,dar nu e pentru tine,deci pa.


Your Indian Summer.

11 mai 2012

Sambata trecuta

Te-am vazut la concertul unplugged Pistol cu capse si Coma de sambata trecuta, la Clubul Taranului. Ai trecut pe langa mine de multe ori, iar la un moment dat ti-am tinut usa cand ai mers la bar. Te-am urmarit toata seara, desi ai stat in fata scenei, iar eu pe margine, cu berea in mana. Tu esti blonda, iar eu aveam o camasa colorata, in carouri, usor de distins printre atatea tricouri negre.

1 mai 2012

Unirii, Timisoara

Tipului ce s-a asezat langa noi, care butona incontinuu telefonul ala alb!Te-as fi chemat langa noi, dar ma gandeam ca iti scrii mesaje cu vreo fata frumoasa
E dragut ca iti plac si tie copiii, ai un zambet tare dragalas!

Gagica de langa tine