11 iul. 2011

Laurei, cu dragoste, va rog :P

Mi-ai adus-o pe cap pe prietena ta toata dupa amiaza. M-ai obligat sa vorbesc toate prostiile. Si ti-ai permis sa fii senina, aurie, aeriana si absenta. Si mereu frumoasa! Pentru tine am rezistat pana seara. Am fost obraznic, dar ma intelegi. Scoti ce-i mai rau din mine. Sigur ca nu doar din mine. Te astept tot cu un gin fizz la masa mea (nu ma lasa prea mult cu ginul in fata pe caldura asta, pls). Doar ca de data asta nu mai vreau conversatiile aiuritoare ale prietenei. Nu ca nu ma fac sa rad. Daca-mi permiteti, doamna! P.

4 iul. 2011

Sorin...

am fusta scurta "detot". plutesc ca un balon de sapun. mananc iaurt cu capsuni. ti-am trimis poza cu mine sa-ti fac pofta.

Pentru Ioana. Crangasi.

Ioana, meritai sa ti se suspende carnetul si as fi ras daca ti-o zgariam. Te-am injurat printre dinti in parcare. Nu inteleg cum poti sa te simti asa de nevinovata. Dar imi place cum razi si sunt dispus sa nu te las sa mai conduci data viitoare cand ne intalnim. Cum dau de tine? C.

Cartea ta e la mine

Ai terminat paharul de vin rosu, m-ai sarutat pe umar si ai plecat, iar eu ti-am uitat numele imediat dupa ce mi l-ai spus. E de vina si prietenul tau cu toate discutiile lui despre munca... Ai lasat pe masa (sau ai uitat) "in genul... tinerilor". Vreau sa ti-o dau inapoi.