31 mai 2010

Melcii exhibitionisti

De fapt ma uitam la tine de vreo 5 minute inainte sa vin sa te intreb ce faci. Melcii nu-i vazusem, dar ma uitam cat de concentrata si nemiscata stai in mijlocul trotuarului. N-am mai vazut in viata mea doi melci facand sex (sex faceau?), nu stiam ca sunt asa exhibitionisti, nu stiam ca dureaza atat si ca stau ridicati. A fost memorabil. Imi pare rau ca n-am avut aparat la mine. Si nici telefon. Si nici prezenta de spirit ca sa stiu dupa aia cum sa mai dau de tine. Hai sa ne facem snail watchers weekendul viitor. Cum te gasesc?

30 mai 2010

Cat de frumos

a plouat ieri in bucuresti!
cu tunete si cu soare.
toata lumea se ascundea pe sub grinzi.
pe noi, adica pe mine si pe tine ne-a prins langa libraria aia de langa scala.
m-am bucurat ca te-a imobilizat ploaia tocmai lanaga mine, dar ai plecat rapid, chiar printre picaturile alea mari si rare.
ai spus ca vrei sa vezi curcubeul.
a fost curcubeu?
eu nu l-am vazut.
si mi-a si fost un pic ciuda ca ai plecat asa...

Tu ce faci de greva?

Eu zic ca e momentul sa te indragostesti...
Decat sa o iei razna de nervi, mai bine cunosti niste oameni la fel de minunati ca si tine...ce zici?

"Te invitam sa nu fii imobilizat de greva RATB si Metrorex de luni.
Nu uita ca ai o solutie: autostopul urban prin cumasina.net
Esti sofer? Exprima-ti disponibilitatea pe site!
Daca vrei sa ajuti bucurestenii in nevoie, da mesajul mai departe!
Un weekend frumos!

Cristi - cumasina.net "

28 mai 2010

SUNA-MA!

Ai numarul meu de o saptamana.
De ce-ti ia atat de mult sa ma suni?
Te-ai razgandit?

Stiu ca m-ai vazut si tu

Azi-noapte la metrou!
Aveam niste panatloni scurti in carouri, si m-am razgandit de cateva ori sa plec, sperand ca vii sa-mi zici ceva.

ieri la carturesti

am intrat dupa tine, aveai o rochie alba, dar, pana m-am plimbat eu prin toate incaperile...te-ai dus!
am alergat chiar si pe terasa, dar nu te-am gasit!
cred ca am pierdut cel putin jumatate de ora pe-acolo, sperand ca o sa apari de dupa un raft de carti.

27 mai 2010

Vinerea trecuta

Eram pe platoul unde se filma o emisiune vinerea trecuta. Tu ai venit
la mine si mi-ai spus ca ai pantaloni de trening aceeasi culoare ca ai
mei, doar ca sunt putin diferiti. Sincer m-am blocat si nu am spus
mare lucru. Ulterior mi-au trecut prin cap o mie de lucruri pe care
le-as fi putut spune, mai ales ca te-am considerat dintotdeauna o fata
foarte interesanta. Crezi ca putem relua discutia? Sau sa purtam o
alta? Sau orice...Mihnea.

26 mai 2010

Exact ca in GREAT EXPECTATIONS,

Imi venea sa te sarut la cismeaua din cismigiu. Dar n-am vrut sa par un nebun.Iar acum imi pare rau ca am ratat un momet atat de frumos.
Facem maine reconstituirea? Tot dupa 12.30...


adrian

Bricostore

NU-i asa ca am avut un moment, doar al nostru, in fata mochetelor pentru exterior?
Nu-i asa ca si tu te-ai amuzat cum angajatul bricostore ne explica ce si cum e cu iarba fake ca si cum am fi fost un cuplu?
Nu-i asa ca si tu te gandeai ca intr-un univers paralel suntem o familie fericita cu copii alergand pe gazonul din fata casei ,cu un caine fericit intr-un dedcor perfect?

25 mai 2010

Te-am asteptat in fata la Patria

Ne-am vazut la Motoare, stateai la bar si tremurai de frig. Te-am zarit intr-o rochie rosie la metrou la Unirii. Am vorbit pe terasa la French Bakery. Te-am asteptat in fata la Patria exact cand a inceput furtuna. N-ai mai aparut. Mai asteptam sa ne vedem intamplator sau facem schimb de numere de telefon? Ce zici?

24 mai 2010

Sutienele si chiloteii din balcon

Primul lucru pe care l-am facut dupa ce m-am trezit in dimineata asta a fost sa ies la geam sa ma uit la balconul tau. Nu te-am mai vazut la cafea, in schimb aveai la uscat nu mai putin de 6 sutiene de toate culorile si 3 perechi de chilotei albastri. Asa ca am plecat la birou foarte binedispus si de dimineata numai la tine ma gandesc. Avem balcoanele fata-n fata si trebuie sa le multumesc inginerilor comunisti pentru intimitatea dintre noi. Te sperii daca apar la usa ta cu un buchet de flori diseara?

Desculta la fantana de la Universitate

Aveai pantaloni scurti bleumarin, tricou in dungi si o carte impresionant de groasa in brate. Stateai asa de confortabil pe marginea fantanii ca-mi venea sa ma asez langa tine si sa uit tot ce aveam de facut in ziua aia. Cand ti-ai dat seama ca ai ajuns la umbra te-ai ridicat si te-ai mutat dupa soare. Nici nu te-ai mai incaltat, ti-ai luat sandalele in mana. Ma uitam la tine fascinat si stiu ca la un moment dat m-ai vazut si mi-ai zambit, apoi ai bagat iar nasul in carte. Da recunosc, ma uitam la picioarele tale pentru ca ai picioare superbe. N-am vrut sa fiu nepoliticos, nu puteam sa ma abtin. Eu stateam pe banca din fata ta, sunt tipul saten cu pantaloni bej si camasa albastru deschis.

O inghetata?

Te-am vazut la McDonald si te-am intrebat de ce o fata draguta ca tine mananca fast food. Imbecila abordare, stiu! Mai ales ca si eu stateam TOT la coada la Mc.
Asa fac eu cand imi place cineva. Spun numai tampenii, si mai ales, dau cu bata in balta! Data viitoare iti iau o inghetata...
Mc Romana!

23 mai 2010

BAI, tipule cu hanorac gri de langa Patria

Daca o fata te intreba cat e ceasul, si apoi mai si incepe o discutie ca sa te intrebe daca te duci la film si continua jumatate de ora dupa aia cu tot felul de prostii, cere-i si tu macar numarul de telefon!
Pentru ca, daca nu faci asta, isi termina prietenii de cap povestind la nesfarsit despre tine...

Unul dintre amicii fetei pe care ai vrajit-o ieri, pe seara, langa Patria

Adinei de la 3

TE IUBESC!

22 mai 2010

Urasc chestiile astea aranjate!

Ar fi fost atat de bine sa ne vedem la iarmaroc, asa, din greseala, sa alergam pe iarba si sa iti fac coronita din flori.
Dar ploua! Si nici nu stiu daca te mai duci.
Te astept in Bucuresti. Nu te las!

MiHAI

21 mai 2010

Imi dadeam tacticos cu oja in mijlocul orasului

Imi dadeam cu lac unghiile pe trepte la Drept si te-ai uitat la mine superior. sau asa mi s-a parut prima data. cand ai trecut a doua oara ma priveai fix si ai inceput sa zambesti. a treia oara terminasem cu oja si fluturam mainile si te-am vazut de departe razand. mi-ai placut din cauza ca aveai o esarfa verde deschis exact nuanta ojei mele.


Mara

Iti aduci aminte scrisoare aia de care tot radem

impreuna cand vine vorba de cat de imbecili sunt barbatii? scrisoarea de la admiratorul tau secret care nici n-a avut curaj sa se semneze? care a scris mai siropos decat o femeie? care e de-o incoerenta sora cu prostia?
draga mea prietena, scrisoarea aia de prost gust e de la mine...
iar cand am vazut ca te amuza atat de tare mi-a fost ingrozitor de jena, pentru ca, acum chiar sunt de toata jena, sa-ti zic.
asa ca-ti mai scriu si aici, la fel de incoerent si tamp.
al tau,
B

Daca asta ti se pare tie romantism

Iti scriu si pe blogul asta pe care-l tot deschizi cum ajungi la birou.
Femeie! Vreau sa ies cu tine. La intalnire!
Nu cu toata gasca ta, nu la petreceri de birou, nu la evenimente mondene.
Si daca va fi nevoie iti voi lasa si flori si bomboane in fiecare dimineata.
ASA E BINE?

Am fost obraznica, recunosc!

DA' nu-i asa ca-mi arati tu mie data viitoare?

20 mai 2010

Va imbratisez! ... l-as imbratisa si pe el daca as mai putea...

Era o zi urata de aprilie cand m-am dus cu fetele intr-un bar, loc in care mi-am varsat amarul pe barman, luandu-ma de el ca nu mai are bautura pe care eu o consum de fiecare data. Mi-a parut rau in urmatoarele cateva secunde, dandu-mi seama ca era un bombonel. A tacut, uitandu-se pierdut la mine, probabil si din cauza ca eram cu fetele, ceea ce pe barbati ii cam intimideaza uneori (grupurile dau batai de cap).
A doua zi, un prieten care frecventa acelasi bar, m-a anuntat ca barmanul vrea sa dea de mine si nu stie cum anume. A facut astfel rost de numarul meu de telefon si, dupa un schimb de mesaje si apeluri, am decis sa ne intalnim. Amandoi eram implicati in alte relatii de cateva luni dar a fost love at first sight. O saptamana ne-am intalnit pe ascuns, eu amanta lui si el amantul meu. A fost palpitant pana in momentul in care el a luat decizia sa iasa din cealalta relatie. Ca sa echilibrez balanta, am renuntat si eu la relatia pe care o aveam de cateva luni. Astfel am inceput propria noastra poveste care, din nefericire, a durat doar 3 saptamani.
Am mers prea departe, luand lucrurile prea in serios, ceea ce l-a speriat. Acum sunt singura, incercand sa-mi revin dupa despartirea care m-a lovit crunt. Nu regret nicio clipa din tot ce am trait cu el pentru ca fiecare zi a fost o calatorie intr-un montagne rousse. Chiar daca am tinut la el, fiind ceva platonic, si chiar daca am fost parasita, n-o sa-mi plang de mila zile sau saptamani la rand. Asa a fost sa fie si constientizez ca ma astepta noi oportunitati. Sunt un suflet tanar, studenta la Facultatea de Stiinte Juridice, simpatica si cu bun simt. O lume intreaga asteapta sa fie descoperita.
Pe aceasta cale urez cititorilor si cititoarelor acestui blog sa aiba mai multa incredere in propria persoana dupa o despartire, oricat de dureroasa ar fi. Sa nu silim cealalta persoana sa ne ofere o alta sansa caci daca nu merge prima data, nu va merge nici a doua, a treia sau a zecea sansa.
Va imbratisez! ... l-as imbratisa si pe el daca as mai putea...

Cu drag,
Sofia.

Am trecut cu taxiul pe langa tine

acum jumatate de ora.
sunt sigur ca tu nu m-ai vazut.
aveai un buchet mare de flori in mana. blugi si o bluza colorata.
pe splai, la trecerea de langa tribunal.
pana acum m-am gandit de ce ai avea la ora asta dimineata flori in brate...ti le-ai cumparat singura? e ziua cuiva de la birou? le-ai primit aseara...

19 mai 2010

Ti-ai pierdut o agenda moleskine rosie mica

la o terasa de pe strada cu teatrul de comedie. ti-am lasat-o la bar!
cu numarul meu de telefon in ea...sper sa ma cauti
tipul care ti-a tot zambit penibil timp de o ora cat ai stat sa povestesti cu prietena ta

Ne-am tot vazut intr-o vreme,

in zona amzei, romana, carturesti...esti roscat si cu cipilica din aia de evreu. deci evreu. si ne uitam un pic unu la altu de fiecare data pana ne apropiem si, de fiecare data eu ma panichez si ma uit in jos, sau in telefon sau cotrobai in geanta.
cine esti?

prietenul tau e mai tupeist

dar mie mi-a placut de tine!
Acum o saptamana si ceva, in Herastrau, iesirea de la Aviatorilor, erati amandoi cu bicicletele si prietenul tau s-a oprit, a ras un pic de mine ca nu stiu sa merg, si chiar mi-a propus sa merg nu stiu unde cu voi. Eu m-am cam intimidat si n-am zis mare lucru. As fi vrut sa vin si sa ne plimbam toata ziua de nebuni. Doar ca cu tine, nu cu el! Tin minte ca aveai un cozoroc ciudat, verde cu alb parca.

9.40 - Amzei

Daca iti iei in fiecare dimineata ziarul de la kioskul din Amzei, promit sa trec pe acolo in fiecare dimineata. Chiar daca asta inseamna sa ocolesc jumatate de ora un drum care altfel imi lua 5 minute.
Te-am observat pentru ca aveai niste colanti roz aprins de la care nu-ti puteai lua ochii.

16 mai 2010

Luni, Novotel

Luni m-am urnit din casa cu un amic sa merg la vernisajul lui Gogu, de la hotelu de pe calea victoriei. N-am crezut ca ceva poate schimba ziua aia care curgea lent, lent.
Cand, in fata mea a aparut de nu stiu unde, un viking! inalt, frumos,incredibil! Pentru ca salivam intens, am zis sa ma uit in cealalta parte, sa-mi revin...
Et voila! din cealalta parte veneau nu unu, nu doi, ci sase barbati bine...
am crezut ca am de-a face cu a sport team...doar ca nu ma dumiream de ce natie...
unul blond, unul negru, unul grizonat, unul care zambea insistent parea francez, unul (cel mai cute) cu ochelari ray ban, si tot asa...
m-am pierdut teribil...
cred ca am si lesinat un pic de placere :))
cei mai frumosi baieti lately. parol!

14 mai 2010

Tatuaje si par scurt

Plimbai 2 caini pe splai. Erai in negru, tunsa scurt, cu cateva tatuaje pe maini si casti in urechi. Am trecut la milimetru pe langa tine si cat ne-am apropiat unu de celalalt ne-am privit in ochi continuu. N-am fost destul de prompt sa ma opresc, sa te opresc sau sa te iau cu mine. Inainte sa-mi dau seama trecusei de mine. Cand m-am intors te-ai intors si tu. Eu zic ca e un semn si ca ar trebui sa ne vedem iar.

Sebi

Blonda de la arhitectura

Stateai pe marginea trotuarului pe Banu Manta, langa primarie, iar eu eram vis-a vis si nu puteam sa-mi iau ochii de la tine. Ai parul blond, lung, purtai pantaloni scurti cu patratele si o bluza mov inchisa cu cativa nasturi. Si cizme. Era soare si tu straluceai toata. Si parul si pielea foarte alba. Am stat intai sa te admir, dupa aia am incercat sa ghicesc ce faci. Dupa geanta, coli si rigla pe care le aveai la tine, cred ca esti la arhitectura. Nu mai stiu cat am stat, dar la un moment dat m-ai vazut si atunci am zis ca trebuie sa-mi iau inima-n dinti, sa traversez si sa inventez ceva de spus. Dar pe bune ca ma blocasem complet, nu-mi trecea nimic prin minte.

Chiar atunci, culmea ghinionului, au aparut prietenii pe care-i asteptam si a trebuit sa plec cu ei. As vrea sa mai treci pe acolo si sa ne revedem. Tot nu stiu ce sa-ti zic, dar nu am deranjeaza daca o sa razi de mine.

In metrou, de la unirii la romana

Ieri pe la pranz m-am urcat in metrou la unirii si m-am asezat in fata ta. M-ai urmarit cu privirea din primul moment. Stii ca aveam o bucata de pizza in mana. N-am putut sa mananc din ea pana la romana unde am coborat, si asta din cauza ca iti simteam privirea pe mine tot timpul. Te-am urat atunci, sa stii, ca mi-era pofta si mirosea a pizza de-mi lasa gura apa. Spre final am avut curaj sa ma uit si eu mai bine la tine. Aveai un fes cu dungi colorate si sub el un zambet care m-a dat gata. Mi-ar placea sa ne mai vedem.

Fata cu geanta imensa pe umar

12 mai 2010

Vrei sa fii prietenu meu?

Asa, ca in clasa a VII-a.
Cu tinut de mana si pupat pe strazi.
Fara griji si planuri de viitor, fara sa te intreb cati ani ai , sau cum te cheama...
Cu soare si acadele si biletele tampite. De data asta de drag.

11 mai 2010

Mi-am amintit cum se numeste parfumul!

acu o juma de ora in cismigiu, tu iti cautai un inel cu lanterna, iar eu as fi dat orice sa pot sa mai stau sa te ajut. as fi stat toata noaptea. nici acum nu-mi vine sa cred ca sunt aici. daca citesti asta, vreau sa-ti zic doar ca acum stiu parfumul: e musc nomade de annick goutal, nu-i asa? nu te-am vrajit ca-l stiu. parfumul perfect pentru prima noapte de vara din bucuresti.

o sa ma intorc tot acolo, pot sa spun la banca noastra? maine dimineata vin cu cafea. nu-ti spun ora. ma gasesti cand ajungi.



nesimtitul care te-a calcat pe rochie

Profil de admirator matinal

Ne-am intalnit acum cateva zile, pe la 10 dimineata. Eu treceam pe trotuar, inca nu ma trezisem de tot si abia vedeam ce e in jur. Tu coborasei din masina si cred ca vroiai sa o incui sau sa verifici usile, ca te invarteai in jurul ei. In mod normal, in starea de lene in care eram nu te-as fi vazut, dar te-ai intors brusc spre mine, dupa care ai mai facut cativa pasi, te-ai rasucit pe calcaie si te-ai intors iar sa ma privesti. Prea indelung, prea nepoliticos. Deja nu mai aveai profil de admirator matinal, ma facusei curioasa.

Nu stiu daca mi-ai vazut ochii. Nu stiu daca ai observat ca am tresarit. N-am vorbit niciodata dar avem cateva lucruri in comun. Persoane, mai bine zis. E o poveste veche, si daca nu te-as fi vazut cum te uiti dupa mine as fi zis ca e o poveste pe drept uitata. Acum insa, ma intreb...

9 mai 2010

Omului care m-a invatat sa iubesc

Am invatat de la tine cum e sa traiesti in doi (si e usor), am invatat sa impart totul (chiar daca sunt o mare egoista), am invatat ca "te iubesc" reprezinta mai mult decat 2 cuvinte.
Te pretuiesc, chiar daca nu te mai am. Acum am ramas cu poze si amintiri, cu tine-n gand, cu speranta si cu credinta.
Te iubesc, sper sa nu uiti asta niciodata, pentru ca eu cu siguranta nu te voi uita.
Asta nu e un "ramas bun", mai degraba un "see you soon", sau cel putin asa sper..

P.S. am grija de pesti, nu-ti face griji, doar ti-am promis.


C.G.

Fetei zâmbărețe de la Constantin Brâncoveanu!!

Te-am vazut la metrou la Constantin Brancoveanu, aveai cel mai frumos zambet pe care l-am vazut vreodata, un zambet din inima si nu puteam sa imi iau ochii de la tine.
Te stiu din liceu, ma uit la tine pe fiecare zi, zambetul tau se distinge de toate celelalte, te face unica, speciala.
Am vrut sa postez aici pentru ca poate vezi mesajul asta si va fi mana destinului.
PS: :) UN ZÂMBET PENTRU TINE!!! :)

George

8 mai 2010

Omului cu tricou galben

ouf ... ma tot gandesc la "omul cu tricoul galben". eram in tren si veneam de la rebirth si in timp ce toata lumea dormea am stat tot drumul la discutii cu trei oameni, el bineinteles fiind unul dintre ei. a fost cel mai scurt drum targu-jiu - bucuresti imaginabil. la sfarsit a fugit din tren uitandu-si "jocul cu margele de sticla" in tren. am fugit dupa , el i-am dat cartea si atat. merci pentru cea mai scurta calatorie cu trenul

Fata cu mustati de cremsnit

Eram la metrou la universitate si rontaiam pe margini un cremsnit. iar tu ai aparut din senin. ma rog. eu eram doar cu ochii pe crema. macar acum sa-ti multumesc cum trebuie ca mi-ai dat ochelarii de pe jos. stii ce s-a-ntamplat? cand am vrut sa vorbesc am tras pe nas zahar de la prajitura, dupa care m-am inecat si in acelasi timp am izbucnit in ras. ai facut o fata asa de ingrijorata ca-mi venea sa te pup. as fi vrut sa mai stam de vorba dar adevarul e ca nu mai puteam sa ma opresc din ras si de-asta am plecat. am zis si-un la revedere timid, dar nu sunt sigura ca ai auzit. dupa ce am mers vreo jumatate de bulevard am vazut ca eram plina de zahar pe fata. ai ras si tu de mine?

7 mai 2010

Fetei de pe Romeo Popescu

Prima oara cand te-am vazut in statie la carpati, erai cu fratele tau presupun, si nu prea erai in apele tale, probabil adormita. In ultimile 2 luni cred ca ne-am intalnit in 97 de cel putin 15-20 de ori, si in 300 de vreo 2 ori.. Nu am reusit sa iti vorbesc, doar ti-am facut semn o data catre un scaun gol, dar ai refuzat...Ultima oara cand te-am vazut, asta seara, aveai un ghiozdan roz cu alb, geaca de piele maronie, un pulover mai lung decat geaca tot maroniu cu verde, si adidasi albi cu auriu (cred ca sclipici?) nu stiu.. Am reusit insa sa te observ destul de bine. Stiu ca protejai o corcodusa micuta in mana stanga :) si ca stai pe Romeo popescu :)) In rest tot un mister esti pentru mine..

Multumesc tipului care m-a salvat dupa ce m-am facut de ras la OMV

E noua masina. E nou si carnetul. Nu mi-am imaginat ca e asa greu sa pui benzina... Multumesc. Esti eroul meu! Asa incat te invit la un pahar...Vrei?
Nu mi-a venit ideea pe loc, prea fericita ca am rezolvat, iar pana m-am intors de la casa, plecasei...

Aseara, pe ana ipatescu

Mergeai aiurea, chiar pe banda de biciclete. Te-am claxonat, evident nu te-ai miscat, asa ca m-am pus pe injurat. Imi cer scuze ca am fost isterica, n-am vazut ca aveai castile pe urechi. Nu ca asta ar scuza faptul ca mergi pe banda speciala pentru biciclisti, si asa intrerupta de masini parcate. Norocul tau ca erai asa dulce cu fata aia adormita.

6 mai 2010

Fetei cu chilotii la vedere

Stateai pe trepte la drept asa de concentrata cu ochii in niste foi acum vreo doua ore parca...Atat de sweet. Mai ales ca ti se vedeau chilotii pe sub fusta scurta. Albi. Cum port si eu. Si fusta scurta cum port si eu azi. Data viitoare pune-ti foile pe genunchi ca ma gelozesc daca se mai uita si altcineva.

Cu rucsacul in Piata Presei Libere

Un blond frumos, neamt sau nordic sau ceva pe acolo, se plimba acum juma de ora, derutat prin fata Scanteii, cu o harta in mana. Il stie cineva? A venit in vizita? L-as fi intrebat eu, daca nu eram deja in autobuz cand l-am vazut...

5 mai 2010

Unde fugeai asa?

Azi, la metrou la Tineretului fugeai pe scari, spre iesire si apoi spre parc.
O geanta pe umar cu ceva desene sau dungi nu mai stiu verzi-kaki.
Nu esti chiar genu meu de tip. Da mi-ai lasat gura apa.
Cred ca mai ales pentru ca mi-a ramas in nari un miros de tutun din ala de facut tigari cum avea bunicu cand eram eu mica.
Ceva de barbat barbat desi tu esti doar un pusti.
Oricum, ma intrebam unde fugeai asa :)

trecerea de pietoni de la Galeriile Orizont, B-dul Nicolae Balcescu

nu m-am indragostit niciodata la prima vedere. nici acum. dar astazi in jur de ora 9:50 am vazut unul din cei mai frumosi baieti (in conceptia mea). inaltutz, blondutz, cu parul zburlit de vant, purtai un tricou lila (mov probabil) si-i zambeai asa frumos politistului care te-a oprit pentru traversare neregulamentara probabil.
te-am privit prin ochelarii de soare si m-am amuzat teribil cand am vazut ca politistul te-a lasat in pace. atat! esti frumusel si cu ceva ani mai tinerel ca mine, altfel gaseam eu ceva sa-i spun politistului sa te lase in pace :)
oh, sa faci cat mai multe fete fericite! merita!
semnat, o anonima ce a traversat aceeasi trecere de pietoni ca si tine

French Bakery, pe Smardan

Eu radeam ca toanta cu un prieten exact cand am trecut pe langa terasa si te-am vazut.Brunet si incruntat.Erai cu inca un tip. Te-ai uitat lung la mine. Pentru ca eram minunata, sau pentru ca ranjeam , cum spuneam , ca o idioata. Nu conteaza! Eu m-am uitat la tine pentru ca mi-ai placut. Dar radeam dinainte sa te vad. Sa nu crezi ca-ti faceam in ciuda...

fata cu cea mai frumoasa rochie din lume

3 mai 2010

Sambata, in Vama

Te-ai tot plimbat prin vama veche, sambata asta , singur de tot, ba pe malu marii, ba pe la terase. Am zis ca astepti sa bei o bere ca sa-ti faci un pic de curaj, da singur ai ramas toata ziua. Din cand in cand mai vorbeai la telefon, si uram telefonu ala ca stia mai multe despre tine decat mine. Tot weeekendu te-am cautat, dar nu stiu unde ai disparut. Cine esti? De unde? Cu cine vorbeai la telefon? Tot singur si acum?