29 apr. 2010

coana mita biciclista

stateam sprijinita de un gard pe strada icoanei cand am vazut baiatul. se plimba pe o bicicleta dinaia verde inchiriata oarecum plictisit si asumat... a mai dat o tura. mi-as fi dorit sa sar pe bicicleta mea care era sprijinita de mine si sa-l intreb daca vrea un compagnon de plimbare deci... intrebarea ramane deschisa: o plimbare cu bicicletele?

tipului cu casca de motor de la vodafone magheru

te-as fi asteptat pana ai fi terminat si tu cu hartiile. parol! da' ma grabeam tare la o intalnire.

Capra calcă piatra. Piatra crapa-n patru

Bai zuza, care traversezi ditamai bulevardul Dacia la Romana printre masini si ai daramat azi un motociclist! Ti-am vazut mana ridicata a vina pana sa ma dezmeticesc, dar unde ai zbughit-o inainte ca macar sa te intreb daca ai patit ceva? Ce, credeai ca te bat? Ia cauta-ma si cere-ti scuze la o cafea! (ce ironie: bd. Dacia trece prin Piata Romana!)

Misha

24 apr. 2010

DEEP BLUE

"La prima vedere m-a fascinat persoana ta asa cum nu mi s-a intamplat niciodata, am ramas pierduta in ochii tai de un albastru ireal, am plutit in bratele tale si am ramas impregnata cu parfumul tau.


M-au sedus mainile tale cu degete lungi si hotarate si ochii care stiu sa zambeasca asa de frumos.


Pentru mult prea putin timp am crezut ca da, exista dragoste la prima vedere si ca este posibil sa fie ceva mai mult decat un vis din care nu as fi vrut sa ma trezesc.


Din pacate la a mai multa vedere am realizat ca ochii tai pot sa nu ma bage in seama fara sa-mi dea explicatii, ca mainile tale pot fi reci si distante.


Recunosc ca inca am o tresarire atunci cand te vad, ca simt ca incep sa-mi tremure mainile si sa ma fastacesc (si din pacate iti dai si tu seama de asta), si asta in ciuda faptului ca am parte de atentia unor ochi caprui.


Ma urasc ca inca tresar atunci cand te vad, as vrea sa reusesc sa nu ma mai gandesc la tine, dar in acelasi timp as vrea cu toata fiinta mea sa ma tii strans in brate si sa nu ma lasi sa plec, asa cum ai facut in prima seara.


Te iubesc si te urasc!"

23 apr. 2010

Arsura de tigara de pe rochia neagra

In seara aceea aflasem ca am intrat la facultate. Aflarea vestii ma facea sa radiez iar vara petrecuta departe de distractie facea din acea seara oportunitatea perfecta pentru a-mi pune in valoare feminitatea. Mica rochie neagra cu bretele era perfecta.

Simteam ca plutesc atunci cand am coborat scarile din club A. Acolo era el. Parca ma astepta. Primul lucru de care m-am lovit cand am intrat a fost privirea lui. Ochii aceia adanci, privirea atat de intensa m-au facut sa incremenesc si sa ma pierd. Am ramas amandoi nemiscati si parca hipnotizati privindu-ne si parca totul in jurul nostru devenise fluid si numai acel contact vizual avea consistenta. Nu stiu cat a durat aceasta privire dar mie mi s-a parut ca in acele momente am spus, am inteles, am daruit si am primit TOTUL unul de la celalalt.

Ceva ma atragea inspre el, o forta fara voia mea ma facea sa pasesc incet in directia lui.Si linia care unea ochii nostri devenea din ce in ce mai scurta pana cand aproape mi s-a atins umarul stang de bratul lui strang.In secunda acelei apropieri cineva m-a strigat si a rupt cordonul magic pe care il creasera ochii lui; am auzit din nou zumzetul clubului, am vazut din nou toti oamenii din jur, am putut sa ma misc din nou constient si am trecut pe langa el, lasandu-l in urma...

Eram atat de naucita cand am ajuns la prietenii mei incat nu am observat punctul incandescent care stralucea pe rochia mea neagra in dreptul inimii. In smucitura mea de a ma rupe din privirea subjugatoare ma atinsesem cu sanul stang de varful tigarii lui. M-am intors sa ma uit dupa el. Nu mai era.

Au trecut 10 ani, nu am mai avut niciodata Totul ca in secundele acelea si doar mica arsura de pe rochia mica neagra sta dovada ca acel barbat, acei ochi, nu au fost doar in imaginatia mea.

Rizi

22 apr. 2010

Azi 22 aprilie 2010, Malagamba

Incepuse sa ploua si ne-am adapostit intr-o terasa..eram cu mama..erai si tu acolo cu un prieten.Cand am intrat,eram plouata si abia asteptam sa ma asez undeva,sa-mi dau geaca jos si sa ma scutur.Tu te-ai uitat la mine insistent si aproape ca mi-ai zambit..n-ai stat asa de mult..ai baut o cafea ,ai platit si ai plecat.cat timp ai stat acolo,te-ai uitat de cateva ori spre masa mea.Daca nu era mama cu mine ,sigur veneam si te salutam si te intrebam macar cum te cheama :).Mi-ai parut foarte interesant si mi-ai placut..As vrea sa te mai vad,eu vin destul de des prin centru, si am sa incep sa vin si la terasa aceea Malagamba la care te-am vazut .Cine stie,poate ne mai vedem si data viitoare ne zambim mai mult :)

tipa cu un mare 'NO' pe tricou :)

19 apr. 2010

Barbatului care nu are curaj‏

Te-am vazut acum 4 patru, si din prima clipa m-am gandit ce frumos si rebel esti. Acum iti spun din nou, atunci nu speram, acum sper. Doar ca sunt pe cale de a imi pierde speranta in tine. Ti-as da toata libertatea aia pe care ti-o doresti si de care tii cu dintii, si ti-as da-o tocmai pentru ca tin la tine. Te-as sustine in toate proiectele tale, vizionare sau nu, realizabile sau nu, oricat de copilaroase ar fi, pentru ca eu cred cu adevarat in tine. Nu vreau sa fii altceva decat esti, imi placi exact asa cum esti. Si, si eu vreau sa iti atingi adevaratul potential.

Stiu ca am putea fi misto impreuna. Asta daca ai avea putin curaj sa risti....

Imi pare rau

esti cel mai frumos viitor la care am renuntat vreodata.
cred ca m-am indragostit si e cel mai gresit dintre lucrurile bune pe care le-am facut vreodata
e totul complicat si e liniste doar cand suntem noi doi pierduti de lume in lumea noastra
imi pare rau, dar eu trebuie sa ma intorc


mike

15 apr. 2010

Parcul Circului

Fata trista pe banca in parcul circului. Te straduiai sa fumezi desi era clar ca n-ai fumat in viata ta. Mai aveai putin si-ti dadeau lacrimile, presupun ca tot chinul cu aprinsul tigarii te tinea din plans. As fi vrut sa n-ai brigheta, sau tigari, sau macar sa incepi sa plangi pe bune. As fi avut un motiv sa vin sa te salvez.

14 apr. 2010

Erai pe Lipscani, faceai un stencil, iar eu topaiam ca o zuza

Eram pe lipscani sambata trecuta seara. Nu mai stiu la ce ora, dar tocmai se intuneca. Eu ca o zuza imi uitasem ochelarii la ochi si topaiam pe langa gropi cu pantofi cu toc. Cred ca atunci cand am nas in nas tocmai radeai de mine. Tu erai cu o fata si aveai sprayul pregatit pentru un stencil. M-am oprit langa tine cateva secunde, mi-am dat brusc seama ca nu vad bine si mi-am scos ochelarii. Ai venit la mine, mi-ai spus ca te cheama sergiu si mi-ai dat o carte de vizita. Pe care am pierdut-o in seara aia intr-unul din barurile pe unde am ajuns. Mi-ar placea sa ne vedem. Sa stii ca port tocuri foarte rar si de-aia eram un pic teapana atunci :) Era ziua unui prieten si de-aia facusem niste eforturi sa ies din campersi.

Raluca

13 apr. 2010

Te-am vazut intr-o iarna,

in metrou, acum un an si jumatate. Stiu clar ca ai urcat la victoriei. Eram prea obosita si mi-era prea somn, insa te-ai asezat exact pe scaunul din fata mea. Nu puteam sa nu ma uit la tine, pur si simplu nu-mi puteam opri privirea. Tu observai si zambeai, iar eu, de emotie, am inceput sa-ti tintuiesc geanta, macar asa ma uitam la ceva din tine, insa nu in ochii tai. Ai observat. Am coborat, ti-am observat picioarele. Ai inceput sa bati un ritm ciudat cu amandoua...eu il urmaream atenta. Dar la un moment dat te-ai oprit, m-am uitat foarte mirata la tine si mi-ai zambit, urmarindu-mi reactia. Stiu ca te-as fi salutat daca in ziua aia nu s-ar fi intamplat ceva important pentru mine cu cateva ore mai devreme de momentul intalnirii noastre. Am coborat amandoi la dristor 2, eu am luat-o repede prin pasaj, incercand sa scap de tine, caci constiinta mea nu era multumita cu hipnoza pe care mi-o impuneai fara drept de vot. Ai urcat in acelasi metrou. Te-ai asezat pe un scaun. Langa tine, mai era unul gol. Jur ca m-as fi asezat langa tine...Insa...Ma urmareai cu privirea cand am trecut pe langa tine, actiune pornita doar pentru a te evita si pentru a-mi linistesti constiinta. Mi-am sunat o prietena sa-i povestesc intamplarea, si ai trecut din nou pe langa mine...nu te-am urmat....Insa te-am cautat cu privirea si am sperat ca vei fi coborat in statia mea...Dezamagire.
Vreau sa-ti multumesc pentru intamplarea care m-a facut sa ma simt.... M-ai facut sa zambesc atunci, si inca zambesc si acum amintindu-mi de noaptea aia.
Eu cred in destin...

12 apr. 2010

Esti minunat!

Asta asa, ca sa stii ca am inteles.
Iar inima de la Ikea e cel mai frumos cadou ever. Dupa masina de scris, da' aia nu se pune, ca n-am luat-o niciodata de la tine.
Si oricum, e de ajuns sa vad cum ti se blonzeste parul pe la tample ca sa vad totul roz.
Si sa plec de langa tine ca sa mi se faca dor.
Asta asa, ca sa stii.

In autobuzul 226, pe ritm de manea :)

Eram in 226, tu blonda, tunsa scurt, cu blugi largi, un pulover rosu si casti in urechi, eu, cel mai inalt de acolo, in picioare langa usa din spate, cu ochelari de soare si evident tot cu casti. la un moment dat, intre melodii am auzit incet o urma de manea si mi-am scos o casca, de curiozitate sa imi dau seama cine asculta. era un baietel, aproape de noi, pe un scaun. si tu te uitai la el cu un zambet in coltul gurii. asa am ajuns sa ne privim complice cateva secunde. dupa care ai coborat, mai repede decat ma asteptam. te-am urmarit cum traversezi lenes strada si as fi dat orice sa scap din autobuzul care pleca mai departe, cu manele cu tot. mi-as fi dorit sa cobor cu tine, sa respiram un pic de aer proaspat, sa te privesc pe indelete si sa te intreb cum te cheama. mi-ar placea sa te revad.

11 apr. 2010

Mă uit, mă uiţi?

Te-am privit îndelung sâmbăta trecută, înainte de Paşti. Te-ai aşezat la o masă umbrită, cu un prieten, în timp ce noi aleseserăm cel mai însorit colţ de la mţr. Mă mai priveai şi tu,din când în când, printre conversaţiile de la masă, când apucai să îţi faci o ţigară din foi sau să mai iei o gură de salată. Cred că mă uitam prea serioasă, iar tu puţin confuz. Nu ţi-am zâmbit, deşi aş fi vrut.

10 apr. 2010

Mi-a fost frica

baiatului cu paru-n ochi de la petrecerea monicai: iarta-ma daca mi-a fost frica. iarta-ma daca am ras cand ai fost sincer. am fost egoista. vroiam de fapt doar sa inchid ochii sa uit de mine. te-am mintit un pic. as vrea sa vii din nou la mine. as vrea sa ma mai inviti o data sa-mi incalzesc mainile in buzunarul tau. as vrea sa nu ma mai intrebi nimic, ca sa nu-mi mai dai timp sa sovai. acum ascult melodia aia din nou.

Tie, pentru ca nu am curaj sa-ti spun numele

Te-am mai vazut o data, tot asa fugitiv ca ieri si mi-aduc aminte ca si data trecuta m-am gandit la tine luni intregi. Cred ca o sa fie din nou asa, o sa ma trezesc gandindu-ma la tine mult timp de-acum inainte.

E asa de dureros si evident cand ne intalnim ca fiecare are viata si responsabilitatile lui ca nu pot sa ma opresc sa visez cum ar fi sa nu tinem cont de asta si sa vedem ce iese.

Mi se pare caraghios ca nici nu-mi pun problema daca esti un barbat atragator, daca ne-ar sta bine impreuna... nimic... cand te vad nu am nici una din eternele mele probleme si dubii. Instinctiv imi placi, fara sa vreau sa-mi explic de ce.

Si vreau sa zambesti asa cum zambesti tu de obicei, dar numai pentru mine. Si de fapt sa faci tot ce faci tu dar doar pentru mine. Vreau sa ma bag in sufletul tau. :) Am oare dreptul sa-ti fac declaratia asta si sa te pun poate intr-o situatie incomoda? Nu ar fi mai decent din partea mea sa tac si sa te las pe tine sa alegi daca vrei sa-ti complici viata cu cineva ca mine? Sau de fapt astepti un semn? Ce sa fac?

9 apr. 2010

Fata carna din 139

Sa tot fi fost acum vreo 7-8 ani, primavara tarziu, intr-o dupa-amiaza cand ma intorceam de la facultate. Asteptam amandoi autobuzul in statie vizavi de APACA.
Purtai cel mai albastru pulover si aveai ochi caprui si un nasuc foarte carn. Eu purtam cel mai albastru tricou si pantaloni trei sferturi.
Pareai ceva mai mica decat mine si foarte senina. Am schimbat cateva ocheade, iar licarul privirii tale m-a ametit.
In autobuz stateai pe locul de pe roata dreapta spate, iar eu, inalt fiind, te tinteam din aglomeratie. Tu ai clipit de cateva ori peste umar, catre mine.
Te-ai ridicat sa cobori la statia Margeanului si incercai sa te strecori pe langa mine, cautand cu privirea (sau poate doar cu gandul) un punct de sprijin. Te-am prins atunci de brat si, ca un facut, frana brutala a autobuzului te-a facut sa ma strangi gingas si tu de mana.
Ai coborat privirea in pamant si te-ai grabit sa cobori, iar eu am ramas pironit in autobuz si in amintire.
Of!

Misha

Pe trepte la ateneu

Am trecut in graba prin fata ateneului si, desi trebuia sa rezolv o mie de chestii si sa dau nu stiu cate telefoane, m-am blocat. Iar cand am gasit o banca libera m-am oprit sa te privesc. Stateai pe trepte la ateneu si citeai ceva, un ziar parca.
Niciodata n-am stiut cum ar trebui o fata sa abordeze un baiat. Asa ca am stat ca tampita vreo juma de ora pe banca, fara sa fac nimic. Nici macar nu stiu daca m-ai vazut.
Cert e ca, dupa ce ai plecat abia am inceput sa-mi dau seama ca miroase a primavara. Abia dupa ce te-a ridicat am putut sa observ si alte chestii in jur. Mi-ai dat un pic programul peste cap, dar a meritat.

6 apr. 2010

O seara la teatru

O seara de teatru pentru mine e o aventura si o intoarcere acasa. In seara aceea era piesa Noi a trupei lui Dan Puric...O MINUNE in 90 de minute...
... am intrat, am cautat randul si ne-am asezat.... pe scaunul de langa mine baiatul cu cei mai frumosi ochi albastrii pe care ii vazusem vreodata, hipnotici si calzi.
am vorbit nici nu stiu ce, am vazut o piesa, nici nu stiu cum, am aplaudat in picioare performanta actoriceasca din fata mea... si am aplaudat cu mainile sufletului speranta ca poate in alta sala de teatru ne vom reintalni, stand scaun langa scaun, vorbind vrute si nevrute si ca voi avea curajul sa il intreb cum il cheama... macar atat.
a plecat in timp ce eu inca aplaudam...

Eu ruj rosu, tu privire fixa

Mnac, miercurea trecuta, vernisaj Gili Mocanu. Ne-a prezentat cineva, dar am uitat cum te cheama. Ca in copilarie cand eram mai preocupata sa dau mana corect cu oamenii mari decat sa retin sau sa spun numele.
Astept urmatorul eveniment, tot acolo, ca sa mai port rujul rosu. Astepti si tu, la fel de nerabdator?

5 apr. 2010

Acum un an si ceva...prima ninsoare...ora 20

Stii cat imi doream sa existe un site,blog,orice de genul asta atunci?!....
Atunci-acum un an si ceva.Octombrie-noiembrie.Poate decembrie.Nu mai tin minte.Stiu insa ca in seara aia a nins pt prima data in an.Era marti parca..si in jur de 20:00.Real.Un oras oarecare.Eram la casa.El era la doua case departare.M-am uitat din intamplare spre el.Apoi am revenit la cumparaturile mele.Am simtit insa ca sunt privita.L-am mai privit o data.Putin mai atenta.El si-a schimbat directia in care privea in timp util,astfel incat privirile noastre nu s-au intersectat.Aprox 1,80,castaniu/brunet-oricum,par inchis la culoare,mediu,ochi caprui cred.Oricum,astea sunt detalii.Care sunt destul de estompate.Cert e ca a 3-a oara cand am privit spre el,am ramas blocata.o secunda,2 ,o vesnicie...probabil au fost doar cateva fractiuni de secunda,totusi.Insa privirea aia m-a impresionat.Atat de tare,incat acum un sfert de ora,cand am descoperit blog-ul,gandul mi s-a dus automat la el.Parc-ar fi fost un om drag,pe care l-am reintalnit dupa foarte mult timp.Parca-l cunosteam.Parca ne stiam de-o viata,de doua...
Sau poate doar mi s-a parut.Daca nu ne vom mai intalni niciodata,inseamna ca asa trebuia sa fie.Cred insa in semne,si ca totul se intampla cu un scop.Asa ca,daca tot am descoperit blogul din pura intamplare,si daca imediat gandul mi s-a dus la intamplarea asta,poate o avea vreun rost...

Fata cu parul strans in coada din Cismigiu

ne intalnim aproximativ o data pe saptamana in cismigiu, in weekend. eu cu prietenii, tu cu copilasul de 1 an cred, ca abia incepe sa mearga, si cu mama copilului.

tu esti mereu in tonuri de gri si bleumarin, ultima data aveai un trenci si tenisi gri. esti brunet, cu parul lasat un pic lung si nepieptanat. hainele sunt mereu mototolite, de parca ai dormit imbracat.

in timp ce ea sta deoparte pe banca si fumeaza, tu te tii dupa copil si te uiti lung la mine. primele dati nu stiam ce sa fac si unde sa ma uit, dar acu m-am obisnuit si stam sa ne uitam unul dupa altul fara nici macar sa incercam sa fim discreti.

recunosc, esti un mister din ce in ce mai mare pentru mine. incep sa am dubii ca e al tau copilul. tipa cu care esti pare un pic cretinuta. se imbraca de parca e cu totul din alt film, e cu tocuri cui in parc, de multe ori sta pe banca si da din picioare ca un copil handicapat.

o sa-mi spui vreodata de ce te uiti cu atata disperare dupa mine? daca ai facut un copil cu aia si cum ai reusit sa faci prostia asta? si acum ce faci, te uiti prin parcuri dupa cineva care sa te salveze?

Eram cu masca pe fata cand am deschis usa

Intr-un fel mi-a placut foarte mult ca ai trecut pe la mine fara niciun pretext, doar ca sa vezi ce vezi ce fac. Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Si pe tine nici nu te cunosc de mult timp, nici nu schimbasem numerele de telefon, inca nu m-am lamurit cine de la liceu ti-a spus adresa mea. Totusi.... Vroiam sa-ti spun ca eu nu sunt obisnuita cu vizite neanuntate, mai ales de la baieti pe care nu-i prea cunosc. De-aia eram cu masca pe fata cand am deschis usa. Nu cred ca eram o priveliste foarte placuta. Sper ca nu te-am speriat. Asta e si motivul pentru care te-am expediat imediat. Atunci nu aveam chef de dat explicatii. Daca citesti mesajul asta si mai ai curaj sa mai incerci o data, anunta-ma inainte sa vii.

Nu sunt de nasul tau

Stateam azi dimineata de vorba cu prietena mea in mijlocul trotuarului pe Iancului, ai trecut pe langa noi si ne-ai salutat. M-ai luat asa din scurt ca am salutat inapoi din reflex, cu toate ca nu te cunosteam. Erai foarte caraghios, uratel, scund, pe la 30 de ani si ceva. Mi-a parut rau ca te-am salutat, sincer :))

Si dupa aia ai prins si curaj si in urmatoarele 10 minute cat am stat cu prietena mea acolo ai trecut de vreo 4 ori pe langa noi, mereu cu zambetul ala pana la urechi. Deja ma enervasem ca erai din ce in ce mai obraznic si veneai din ce in ce mai aproape pana ai trecut chiar printre noi. Asta a umplut paharul si am plecat amandoua acasa.

Ma tot intreb, de unde atata tupeu? Dupa ce ca n-ai nicio prestanta si nicio replica inteligenta, cum indraznesti sa agasezi asa oamenii pe strada? si dse unde ai tras tu concluzia ca noi eram de nasul tau?

4 apr. 2010

Straini

Încerca să traverseze strada pe roşu. Se oprise undeva pe la jumătatea primei zebre. M-am furişat printre el şi semafor şi m-am aşezat scolăreşte la trecere, cu tălpile perpendiculare pe marginea trotuarului. Am ridicat privirea către el, apoi am ţintit semaforul de vizavi. A rîs puţin. Când luminile s-au schimbat, l-am privit şi i-am spus :
e verde.
ah, da.
A traversat lângă mine.
mă intreabă
Ştii cumva o farmacie pe aici, deschisă la ora asta?
Da. sunt câteva pe aici. m-am uitat în jur. e sensiblu aici.. dar e închisă... mai sunt două mai încolo.
Unde?
Păi după colţ, în amzei.
Aha...e departe?
Departe...?
Chiar e departe?!
Nu. e chiar imediat la dreapta.
Ah..ok. oricum cred că găsesc şi la nic.
Dacă te doare capul, am eu nişte pastile la mine.
Nu, mersi. Măcăr de m-ar durea capul...
mergem câţiva paşi în linişte. Trecem de sensiblu.
Ştii, de trei ani nu mi-am dat seama că aici există hotelul amzei.
Nici nu era nevoie, îi spun. nimeni nu cred că-şi dă seama.
Crezi?
Da. nimeni nu cred că stă aici. o fi de fapt un bordel de lux. cu siguranţă din asta îşi câştigă subzistenţa.
Râde şi mai facem câţiva paşi în linişte.
Ştii hotelul ăla "fenicia" de pe lângă băneasa?, îmi spune.
Nu cred.
E un hotel mare, cu sute de camere şi numai vreo 3, 4 au luminile aprinse.
Poate nu au nevoie de lumini aprinse. Poate-s nişte mafioţi care spală banii.
Mi se pare trist.
De ce? Economisesc lumină.
Traversăm strada spre piaţa amzei, unde sunt deja brazi puşi la vânzare.
Da’ ţie ce ţi se pare trist?
Momentan, nu mă pot gândi la nimic trist... de fapt, uite, copacii ăştia sunt trişti. O să moară... dar măcar se păstrează tradiţia.
Care tradiţie?
De crăciun.
Ajungem în faţă la nic. Se opreşte brusc.
Ce e o tradiţie?
Hmmm
Spune! Ce e o tradiţie?
Ezit .
Păi... ceva care se repeta perpetuu la o specie
Atunci şi sexul e o tradiţie?
Evident. E o tradiţie genetică.

Era înalt şi purta un pulover lăbărţit de la prea multe spălări.Era neras şi netuns. După accentul de basarabean, presupun că ar putea să-l cheme Mişa.
Salut Mişa.

2 apr. 2010

Am uitat sa platesc!

Eram pe Calea Victoriei disperata dupa un taxi, ai oprit si l-ai lasat pe taximetrist sa ma duca pe mine intai la Unirii. Am ras amandoi cand ai dat telefon si te-ai scuzat ca intarzii si dupa asta m-am fastacit ingrozitor. Mi-aduc aminte doar ca am coborat din taxi toata un zambet, m-am uitat dupa tine cum pleci mai departe si abia atunci mi-am dat seama ca nu am platit nimic. Ma simt foarte rau din cauza asta si as vrea sa ma revansez. Dar nu am nici un numar de telefon, nici un mail, nimic.

1 apr. 2010

Tu mi-ai spus de blogul asta

In dimineata asta in fata garii de nord la o cafea. Nu stiu daca ai spus-o la misto sau daca ai fi vrut sa ne reintalnim. Mie unul mi-ar placea sa te vad, cu toate ca nu stiu nici macar incotro ai plecat. Daca te intorci in Bucuresti, da-mi un semn tot aici pe blog si promit sa te duc la cea mai buna inghetata din oras.

Ma holbez la tine dimineata in autobuz

te gasesc in autobuz in fiecare dimineata cand ma urc in statia de la perla. mergem impreuna doar o statie si coboram amandoua in romana. ai un par blond cenusiu foarte natural, buclat si tuns aproape scurt si nu esti niciodata machiata dar iti sta fantastic asa, pentru ca ai o figura foarte luminoasa. daca ma holbez la tine as vrea sa stii ca e pentru ca mi se pare ca esti foarte frumoasa. stiu ca in minutele alea cat mergem impreuna in autobuz ti-ai dat seama ca ma tot uit la tine, pentru ca am vazut ca imi eviti privirea. imi pare rau daca te-am facut vreodata sa te simti prost. eu dimineata sunt intr-o stare de reverie somnoroasa si daca vad o femeie frumoasa nu ma pot opri sa privesc.

de curand te-am descoperit din intamplare pe facebook dar n-am avut curaj sa-ti dau add pentru ca ma gandesc ca atat ar mai trebui ca sa te sperii definitiv de mine. dar vroiam sa-ti explic ca nu sunt o ciudata. sau cel putin nu cred :)

daca ti s-a intamplat si tie vreodata sa intalnesti vreo femeie si sa simti din prima ca seamana cu tine si ati putea sa fiti bune prietene, atunci ma intelegi...

As fi mai stat cu tine daca nu erai asa de beat

Aseara cand am urcat in Absinth Bar vroiam doar sa arunc un ochi sa vad daca e cineva cunoscut si sa merg mai departe sa-mi caut cateva prietene. Tu stateai aproape de bar, m-ai invitat langa tine si nu am putut sa te refuz. Ai ochi hipnotici, as fi putut sa stau toata noaptea acolo si sa te ascult spunand... orice. Din pacate erai asa de beat ca n-am putut nici sa stau, nici sa incheg doua vorbe si sa-ti spun ca te gasesc interesant. Sper ca asta nu e starea in care esti in fiecare seara. De fapt sper ca aseara a fost ceva exceptional, tocmai ai aflat ca te inseala prietena, te-ai certat cu ea, v-ati despartit si ai baut de suparare.

Daca iti aduci aminte de ceva, cauta-ma maine la ora 9 tot acolo.

TREBUIE sa iti fac o poza

Te-am intalnit pe scara unei cladiri de pe Berzei. M-am oprit sa iti fac loc si m-am uitat cred creo 20 de secunde dupa tine. Erai foarte palida, sau asa aratai in lumina de acolo. Cred ca si din cauza culoarului vechi si a usilor de fier pe care ai iesit, m-am simtit ca intr-un film iar tu mi s-a parut ca semeni cu o actrita din anii 40. As vrea sa te revad, dar exact in acelasi loc si in aceeasi lumina. Promit ca o sa am de acum mereu aparatul foto la mine. Trebuie neaparat sa te pozez.

PS erai imbracata cu o rochie neagra si cizme, iar pe deasupra aveai o geaca scurta.